23 NİSAN COŞKUSUNU EVLERİMİZDE YAŞADIK
23.04.2021

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Hükümet konağı önünde gerçekleştirilen ve pandemi kuralları çerçevesinde asgari düzeyde katılım sağlanan törene Garnizon Komutanı Sayın Onur ERYILDIRIM, Belediye Başkanımız Sayın Satılmış SARIKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Selim AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Ali PARMAKSIZ, ilçe protokolü ve kurum amirleri katıldı.

Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu bulunularak, İstiklal Marşıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, tören öğrencilerin şiirlerini okumasıyla sona erdi.

Törenin ardından, içinde bulunduğumuz salgın dönemi nedeniyle evlerimizde kutlamak zorunda kaldığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Belediye Başkanımız Sayın Satılmış SARIKAYA, ilçemizdeki cadde, sokak ve sitelerde ki vatandaşlarımızı ziyaret edip, çocuklarımızın ve halkımızın 23 Nisan coşkusuna ortak olarak, ilçemizde ki çocuklara Türk Bayrağı hediye etti.