19.05.2021

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. Yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen törene Araç Kaymakamı Sayın Cengizhan ANKARA, Garnizon Komutanı Sayın Onur ERYILDIRIM, Belediye Başkanımız Sayın Satılmış SARIKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Selim AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Ali PARMAKSIZ, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve kurum amirleri katıldı.

Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından, tören öğrencilerin şiirlerini okumasıyla sona erdi.

Törenin ardından Belediye Başkanımız Sayın Satılmış SARIKAYA, eşi Sayın Sema SARIKAYA ve Belediye Meclis Üyesi Sayın Aziz ÖZELCİ ile birlikte, halkımızın 19 Mayıs coşkusuna ortak olup, ilçemizdeki cadde, sokak ve sitelerde ki vatandaşlarımızı ziyaret ederek, çocuklara, gençlere ve halkımıza kitap hediye etti.