1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
01.05.2020

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

Tüm Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir.Emek demek İnsan demektir emeğin değeri varsa, insanın değeri vardır.
Üretimin sahibi, işçi kardeşlerimizdir. İşçi kardeşlerimizin emeklerine her zaman müteşekkiriz.Bu yıl çok daha farklı ve zorlu bir zaman diliminde 1 Mayıs kutluyoruz Korona virüs salgınında da ...yine görevli işçi kardeşlerimiz, en fedakar şekilde çalışmalarını yürütüyorlar.insanlarımızın canı ve sağlığı için.Hayatın her alanında alın teri ve Emek her zaman en kutsal değerdir ve daima öyle kalacaktır.
Haksızlıkların, eşitsizliklerin, adaletsizliklerin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, eşit ve demokratik güzel bir Dünya umuduyla başta Belediye Başkanı olduğum güzel ilçem Araçlı emekçi kardeşlerimiz olmak üzere tüm İşçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Satılmış SARIKAYA
ARAÇ BELEDİYE BAŞKANI