19.03.2020

ÖNEMLİ DUYURU

Bir çok ülkede olduğu gibi Ülkemizde de İnsan hayatı açısından son derece tehlikeli olan koronavirüs salgınının ilimiz ilçemiz genelinde bir an önce engellenmesi amacıyla 21 .03.2020 Cumartesi günü saat:00.00 dan itibaren 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız ile kronik akciğer hastalığı,astım,koah,Kalp damar hastalığı,Böbrek ,Hipertansiyon ve karaciğer hastalığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları açık alanda parklarda dolaşmaları ve toplu ulaşım araçları ile seyahat etmeleri ikinci bir duyuruya kadar yasaklanmıştır.yasağa uymadığı kolluk kuvvetleri tarafından tespit edilenler hakkında yasal işlem yapılacaktır.
İkametlerinden ayrılmalarına yasaklama getirilen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayanların 112 -155 Polis ve 156 Jandarma numaraları üzerinden ihtiyaçlarını Kaymakamlık makamına bildirmeleri gerekmektedir.Kamuoyuna duyurulur..