VEFAT

Araç İmam hatip Lisesi Müdürlüğünden emekli Cemal GÜZEL Vefat etmiştir.Cenazesi 16.03.2020 Bu gün Öğle Namzına müteakip Devrekani Çarşı Camisinde kılınacak Cenaze Namazının ardından Devrekani Vakıf Mezarlığına Defn edilecektir.

Belediye başkanımız Belediye meclis üyelerimiz ve Araç Belediye başkanlığı personeli olarak Merhuma Allahtan rahmet eş dost ve akrabalarına baş sağlığı dileriz.

Yer:Devrekani

Yayınlama Tarihi:16.03.2020

VEFAT

İlçemiz Eski Nakliyecilerinden İsmail Tiryaki nin eşi Ahmet,Mehmet merhum Osman ve Selçuk Tiryaki nin Anneleri Hacer Tiryaki Vefat etmiştir.Merhumun Cenazesi 10.03.2020 (yarın )Aşağıgüney köyünde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde defn edilecektir.Belediye başkanımız Belediye meclis üyelerimiz ,belediye personelimiz olarak merhumeye yüce Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yer:Aşağıgüney köyü.

yayınlama Tarihi:09.03.2020

VEFAT

Merhum Berber Hakkı Kırcı ın eşi Merhum Muharrem Kırcı nın ve Muammer Demirci nin Anneleri Levent Demirci nin Anneannesi İlçemiz Sakinlerinden İsmet Kırcı Vefat Etmiştir4 Mart 2020 Çarşamba günü öğle Namazına müteakip Veznedar Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Yukarı Araç Mezarlığı Aile kabristanına defne edilecektir.,Belediye Başkanımız belediye meclis üyelerimiz ve tüm personelimiz Merhumeye Allatan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yer:Araç Veznedar Camii

Yayınlama Tarihi:04.03.2020

VEFAT

İlçemiz Başköy Esnafından Seda Şen ve Suat Kavilcioğlu nun Anneleri ,Mehmet Kavilcioğlu nun eşi Zahide Kavilcioğlu Vefat etmiştir.Merhumun Cenazesi 3 Mart 2020 Satt:14.30 da Karabük Şirinevler camisinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Başköy Aile mezarlığına Toprağa verilecektir.Belediye Başkanımız ,Belediye meclis üyelerimiz ve Belediye personeli olarak merhumeye Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Yer :Karabük Şirinevler Camii

Yayınlama Tarihi :03.03.2020